Kontakt Jørgen Chemnitz photojournalist
+299 539 120
mail@pr.gl
Postboks 846
Saqarliit 50
3900 Nuuk

En ny virksomhed har set dagens lys i Grønland og på nettet. Virksomheden hedder pr.gl, og refererer til internetadressen pr.gl - en virksomhed, der producerer hjemmesider til virksomheder og organisationer.

En væsentlig del af pr.gl's service er at holde hjemmesiderne friske og opdaterede. Mange eksisterende hjemmesider gr til grunde, fordi de ikke holdes ved lige. Denne service tilbydes ogs til virksomheder og organisationer, der i forvejen har en hjemmeside.

Virksomheden henvender sig til serise grnlandske og udenlandske organisationer og virksomheder, der har brug for at komme i kontakt med offentligheden her i landet. Nettet er som skabt til Grønland, når det gælder om at informere folk og kunder i Grønland. Og indholdet på en hjemmeside er afgørende for, om det lykkes at holde fast i kontakten. En hjemmeside skal holdes ved lige med nyheder, de rigtige kontaktadresser, friske billeder. Derfor ser pr.gl nu dagens lys og mantraet for pr.gl er simpelt: Indhold, indhold, indhold.

 

Nyheder
  • 22-03-2010 Nyt firma En ny virksomhed har set dagens lys i Grønland og på nettet. Virksomheden hedder pr.gl, og refererer til internetadressen pr.gl - en virksomhed, der producerer hjemmesider til virksomheder og organisationer.