Kontakt Jørgen Chemnitz photojournalist
+299 539 120
mail@pr.gl
Postboks 846
Saqarliit 50
3900 Nuuk

Jørgen Chemnitz er uddannet reklamefotograf i 1985 og har efterfølgende arbejdet på en række førende reklamestudier - og har også haft eget studie i København.

Hvis du har brug for billeder i organisationen eller virksomheden, så er det blot at kontakte pr.gl. Billederne leveres som store filer, så billederne kan både bruges på nettet og til tryksager, kataloger eller store displays.

Som fotograf har Jørgen Chemnitz løst opgaver for blandt andet Statoil, IBM, stormagasinerne Magasin og Illums Bolighus, Tele Greenland, Grønlands Arbejdsgiverforening og Selvstyret.

Desuden er Jørgen Chemnitz tilknyttet billedbureauet Polfoto i Danmark, så hvis du er interessseret i at gøre billeder fra din organisation eller virksomhed tilgængelige for omverden, så sørger pr.gl for det.

Nyheder
  • 22-03-2010 Nyt firma En ny virksomhed har set dagens lys i Grønland og på nettet. Virksomheden hedder pr.gl, og refererer til internetadressen pr.gl - en virksomhed, der producerer hjemmesider til virksomheder og organisationer.